bellen icon open 06 52 01 21 20

Welkom bij Animal Products

Agility equipment and more!

Welkom bij Animal Products

Agility equipment and more!

Snel naar

Alle producten

Bij Animal Products kunt u terecht voor vele producten. Bekijk hier een overzicht van al onze producten.

Bekijk producten

Over Animal Products

Na vijf jaar intensief opleidingen/workshops te hebben gedaan en mee te hebben gelopen bij andere hondenscholen, besloot Olivier Wiegman in april 2008 Hondenschool ’de Gabber’ in Amsterdam op te richten.Een fulltime professioneel bedrijf gespecialiseerd in opvoeding, heropvoeding en training van honden van alle leeftijden.

Onze trainers zijn uitstekend opgeleid, volledig gediplomeerd en altijd bezig hun kennis te verruimen door middel van bijscholing, seminars etc.

Meer over ons
honden bij een bankje

Onze topmerken

Hondenspullen kopen

De beste hondenspullen koop je gemakkelijk online bij ons. Zo hebben we artikelen voor eten, slapen, spelen en de verzorging van uw viervoeter. We hebben onze artikelen handig gegroepeerd zodat je snel de gewenste spullen kunt kopen. Houd je viervoeter gezond met onze hondensnacks en voedingssupplementen. Wist je dat de gezondheid van jouw hond ook kan worden bevorderd met leuke hondenspeeltjes?

Hondensnacks

Alleen maar brokjes eten is niet bevorderend voor de gezondheid van jouw hond en onze trouwe vriend verdient natuurlijk het allerbeste. Trakteer jouw harige viervoeter eens op een lekkere snack. Een hondensnack is niet alleen lekker voor de hond, maar werkt ook als beloning voor goed gedrag. Verwen je hond met een hondensnoepje of verzorg het hondengebit met een kauwsnack. Een hondensnack hoeft niet alleen als beloning gegeven te worden. Het is ook een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

Hondenspeeltjes

Een hond is nooit uitgespeeld. Hoe oud jouw hond ook is, af en toe wil het beestje even spelen. Het is voor de fysieke en mentale gezondheid ook erg belangrijk dat hij de tijd en middelen krijgt om lekker te spelen. Een hond houdt daarvan, maar je kan het ook combineren met het aanleren van trucjes of commando’s. Zo leer je jouw hond spelenderwijs luisteren. Een trekspeeltje bijvoorbeeld is leuk voor het diertje, maar hiermee test je ook het gebit.

Vetbed

Na het spelen of wandelen vindt een hond het fijn om een eigen plekje te hebben om tot rust te komen. Een vetbed is een super zacht, vochtabsorberend en anti-allergeen kleedje waar jouw hond lekker op kan slapen. Met een vetbed biedt je het beste comfort voor jouw viervoeter. Ze zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Onze vetbedden kunnen in de wasmachine gewassen worden. De bedden kunnen, wanneer het nodig is, ook zonder moeite in de droger.

Voedingssupplementen

Met voedingssupplementen biedt je jouw hond de extra essentiële vitaminen en voedingsstoffen die hij nodig heeft. Hiermee voorkom je tekorten en ondersteun je specifieke organen. Zo hebben we palaMOUNTAINS supplementen die de gewrichten versterken en jouw hond weer helpen mobiel te worden. Ook zijn er voedingssupplementen die de hond ondersteunen bij de spijsvertering. Glandex is gemaakt om de anaalklieren gezond te houden waardoor jouw hond geen pijn krijgt tijdens de ontlasting.

© Animal Products 2024
Website ontwikkeld door Convident